• Home
  • Credite
  • Raiffeisen Bank a redus dobanda la creditele de nevoi personale
Raiffeisen Bank a redus dobanda la creditele de nevoi personale
28 Octombrie 2013
Pentru creditele de consum fara garantii in lei, Raiffeisen Bank a redus dobanda cu 1 procent, iar marja de dobanda pleaca acum de la 6.5%.

Scaderea dobanzilor interbancare incepe sa se faca simtita si in costul creditelor in lei. Pe langa reducerea dobanzilor datorita indicelui Robor, Raiffeisen Bank a decis sa reduca si marja de dobanda cu un procent pentru atragerea de noi clienti.

Marja de dobanda este situata acum intre 6.5% si 10.5%, in functie de valoarea imprumutului contractat de la banca, la care se adauga valoarea indicelui Robor la 6 luni. Cei mai avantajati sunt clientii care se imprumuta cu sume mai mari de 7000 euro, echivalent lei, acestia beneficiind de marja de dobanda de 6.5%.

In schimb, clientii care acceseaza un credit de pana la 3000 euro, echivalent lei platesc o dobanda de 15.22%, formata din marja bancii de 10.5% plus Robor la 6 luni.

Banca are in derulare si o promotie prin care pana la finalul acestui an, comisionul de analiza si cel de administrare lunara au valoarea zero.

Oferta completa de credite pentru nevoi personale fara garantii poate fi comparata pe moneycenter.ro.

Clientii bancii care isi incaseaza salariul sau pensia prin intermediul unui cont curent deschis la Raiffeisen Bank primesc o reducere de 1% din marja bancii.

Reducerea dobanzii a fost aplicata de catre banca doar la creditele cu dobanda variabila, in cazul creditelor cu dobanda fixa pe intreaga perioada de creditare, aceasta este situata intre 13% si 17%, in functie de valoarea creditului.

Suma maxima care poate fi accesata printr-un credit de nevoi personale fara garantii nu poate depasi 15000 euro, echivalent lei, iar perioada de creditare este limitata la 5 ani.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite