• Home
  • Credite
  • Raiffeisen Bank a primit 45 milioane euro pentru a credita IMM-urile
Raiffeisen Bank a primit 45 milioane euro pentru a credita IMM-urile
15 Octombrie 2012
Banca a semnat cu Banca Europeana de Investitii un acord de imprumut in valoare de 45 milioane euro pentru acordarea de credite intreprinzatorilor locali.

Din cei 45 de milioane de euro, 30 de milioane revin Raiffeisen Bank, iar diferenta de 15 milioane euro vor fi folositi de subsidiara Raiffeisen Leasing. De finantare vor beneficia companiile cu pana la 3000 de angajati, dar si proiectele autoritatilor locale din Romania.

"Creditele sunt destinate in primul rand IMM-urilor, companiilor medii, dar si proiectelor autoritatilor locale. Aceste solutii de finantare pot fi utilizate atat pentru investitii cat si pentru capital de lucru", a spus James Stewart, vice-presedinte Raiffeisen Bank.

Creditele acordate din aceste fonduri vor beneficia de conditii si costuri avantajoase, urmand sa fie acordate pe termene medii si lungi. Produsele de creditare si cele de leasing urmeaza sa fie disponibile prin reteaua bancii incepand cu luna decembrie a acestui an.

Raiffeisen Bank este o banca universala, produsele bancii se adreseaza atat clientilor persoane fizice cat si celor juridice, prin intermediul unei retele extinse de agentii bancare.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite