• Home
  • Credite
  • Raiffeisen Bank a ieftinit creditele de nevoi personale cu ipoteca
Raiffeisen Bank a ieftinit creditele de nevoi personale cu ipoteca
10 Iulie 2011
Banca a lansat o noua oferta de pret, prin reducerea marjelor de dobanda cu 0.75% la imprumutul in lei, respectiv 0.5% la cel in euro

Astfel, dobanda perceputa de banca la creditele garantate cu ipoteca si de refinantare in lei, este 4% plus dobanda Robor la 6 Luni, iar la euro de 6% plus Euribor la 6 Luni.

Nivelul Euribor si Robor se modifica de 2 ori pe an, in data de 30 iunie si 31 decembrie, dobanda actuala la Euribor este de 1.75%, iar pentru Robor de 6.39%.

Dobanda totala pentru creditul in lei are valoarea de 7.75% pentru imprumutul in euro si de 10.39% la lei.

Clientii platesc un comision de analiza a dosarului de credit in valoare de 400 euro sau 1600 lei daca finantarea este acordata in moneda nationala.

Evaluarea este taxata de banca cu 90 euro pentru fiecare imobil adus in garantie, iar comisionul unic pentru servicii prestate dupa acordarea finantarii are aceeasi valoare.

Solicitantii care isi vireaza salariul intr-un cont deschis la Raiffeisen Bank, beneficiaza de o reducere la marja de dobanda in valoare de 0.6% pentru creditul in lei si de 0.25% la finantarile in moneda nationala.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara Credite de Nevoi Personale cu Ipoteca


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite