• Home
  • Credite
  • Promotii la credite de nevoi personale fara garantii
Promotii la credite de nevoi personale fara garantii
12 Decembrie 2013
Bancile continua sa isi ajusteze oferta de credite pentru nevoi personale, in incercarea de a atrage putinii clientii care mai vor sa se imprumute.

Astfel, Credit Agricole a decis sa renunte la comisionul de analiza pentru creditele de consum fara garantii. Clientii bancii au posibilitatea de a accesa pana la 30.000 euro, echivalent in lei, prin intermediul unui asemenea credit, cea mai mare valoare acordata de catre o banca locala, printr-un credit de nevoi personale fara garantii.

Dobanda oferite de Credit Agricole este diferentiata in functie de virarea venitului prin banca. Clientii care isi vireaza venitul prin banca beneficiaza de o dobanda de 5.5% peste Robor la 3 luni, ceilalti clienti se imprumuta la o dobanda de 7.5% peste Robor la 3 luni.

Pentru un credit in valaore de 20.000 lei, dobanda anuala efectiva urca pana la 16.94%, in cazul imprumutului acordat clientilor care isi incaseaza venitul prin banca, iar rata lunara este de 476 lei.

Banca Romaneasca a decis sa scada dobanda pentru acest tip de credit cu pana la 1.75%, fiind cuprinsa acum intre 7.56% si 10.51%, in functie suma contractata si de creditul ales, cu sau fara comisioane lunare.

In cazul creditului cu dobanda fixa, dobanda este de 12% pentru credite mai mari de 25.000 lei si de 12.50% pentru imprumuturi mai mici de 25.000 lei.

In continuare, aceste credite au dobanzi anuale efective care trec de 10 procente, chiar daca in ultimele luni, dobanzile Robor au scazut pana la noi minime istorice, iar Robor la 3 luni are valoarea de 2.7%.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite