• Home
  • Credite
  • Promotie la creditul ipotecar in lei de la Alpha Bank
Promotie la creditul ipotecar in lei de la Alpha Bank
29 Iulie 2013
Banca promoveaza creditul ipotecar acordat in moneda nationala prin dobanzi apropiate de cele oferite la creditele in euro.

Astfel, pentru creditul ipotecar promotional Alpha Housing in lei, marja de dobanda este de 2.99%, la care se adauga valoarea indicelui Robor la 3 luni. Oferta este disponibila atat pentru imprumutul standard, dar si pentru refinantarea de credite ipotecare.

Pe langa dobanda se mai plateste si un comision de analiza de 400 euro, platit o singura data la acordarea imprumutului.

Dobanda oferita de Alpha Bank prin acest credit ipotecar in lei este cu un procent mai mica fata de varianta standard a bancii, la care dobanda este de 4% sau 3.75%, daca este virat salariul prin banca.

Dupa ce unele banci au renuntat sa mai acorde credite in valuta populatiei, tot mai multe banci vin acum cu promotii prin care incearca sa determine clientii sa se imprumute in lei.

Creditele Alpha Housing ofera posibilitatea de a cumpara sau construi o locuinta, o casa de vacanta sau cumpara un teren, dar pot fi accesate si pentru amenajarea locuintei actuale sau pentru a refinanta un credit de investitii imobiliare de la o alta banca.

Avansul minim solicitat este de 15% la creditele in lei si de 25% la cele in euro, iar suma maxima acordata de banca poate ajunge pana la 200.000 euro, pe o perioada maxima de 35 de ani.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite