• Home
  • Credite
  • Promotie la creditul de nevoi personale fara ipoteca
Promotie la creditul de nevoi personale fara ipoteca
9 Mai 2013
Credit Agricole Bank Romania lanseaza o promotie pentru creditul de nevoi personale fara ipoteca cu zero comision de acordare a creditului.

Creditul de nevoi personale fara garantii se adreseaza persoanelor fizice care doresc un imprumut de pana la 10.000 Euro, echivalent in Lei, pe o perioada de maxim 5 ani.

Clientii bancii vor putea contracta credite de nevoi personale fara ipoteca, in perioada promotiei, fara sa plateasca nici un comision de acordare sau de administrare a creditului. Promotia bancii este valabila pentru creditele acordate in perioada 7 mai - 30 iunie 2013.

"Acordam o atentie deosebita planurilor de viitor ale clientilor nostri si de aceea venim in intampinarea lor cu oferte speciale, menite sa raspunda prompt si eficient nevoilor financiare ale acestora", a declarat dl. Pierre Martin, Director General al Credit Agricole Bank Romania.

Rata dobanzii pentru creditul de nevoi personale Facile este de 5.5% peste indicele Robor la 3 luni. Dobanda este valabila pentru clientii care isi vireaza salariul prin banca, cei care nu aleg acest lucru, platesc o dobanda mai mare cu 2 puncte procentuale.

Credit Agricole Group este lider pe piata de retail din Franta si una dintre cele mai mari banci din lume, adresandu-se tuturor categoriilor de clienti.

Banca este un partener important in sprijinirea proiectelor clientilor sai, in toate ariile de retail banking si linii de afaceri specializate: operatiuni zilnice, economii, credite imobiliare si de consum, asigurari, servicii bancare private, gestionarea activelor, leasing si factoring, precum si corporate banking si investitii.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite