• Home
  • Credite
  • Promotie la credite pentru investitii imobiliare de la Alpha Bank
Promotie la credite pentru investitii imobiliare de la Alpha Bank
4 Septembrie 2012
Clientii care acceseaza credite imobiliare de la Alpha Bank, primesc din partea bancii asigurarea gratuita a locuintei in primul an si evaluarea imobilului adus in garantie

Campania promotionala lansata de Alpha Bank este disponibila in perioada 28 august - 26 octombrie 2012, pentru toti clientii care in aceasta perioada acceseaza un produs de creditare destinat investitiilor imobiliare.

Astfel, in cazul accesarii unui credit Prima Casa sau a unui credit Alpha Housing Standard sau de refinantare, banca plateste evaluarea imobilului adus in garantie, dar si asigurarea acestuia pentru primul an.

Pentru a beneficia de oferta bancii, clientii trebuie isi vireze salariul intr-un cont Alpha Acces Superior sau sa isi deschida un cont curent Alpha Acces Superior plus un card de credit.

In cazul imprumutului pentru achizitie locuinta sau teren, Alpha Housing, perioada de creditare este una dintre cele mai mari din piata, de 35 de ani, iar avansul solicitat de banca pleaca de la 15% in cazul imprumuturilor in lei si de la 25% pentru cele in valuta.

La calculul dobanzii variabile, banca utilizeaza indicii Robor si Euribor la 3 luni, iar la creditele in euro marja bancii pleaca de la 4.75%.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite