• Home
  • Credite
  • Promotie la credite de refinantare de la Alpha Bank
Promotie la credite de refinantare de la Alpha Bank
5 Iunie 2013
Banca asigura clientilor care aleg creditul de refinantare cu garantii: cheltuielile cu ipoteca, evaluarea imobilului, cheltuielile notariale si polita de asigurare facultativa a imobilului, pentru primul an.

Promotia este valabila pentru creditul de refinantare Alpha All in 1, garantat cu ipoteca, si in limita a 1500 lei. De aceasta promotie beneficiaza creditele acordate pana la data de 15 noiembrie 2013.

Creditul Alpha All in 1, este creditul de refinantare prin care poti sa iti refinantezi creditele, inclusiv cardurile de credit, pe care le ai la una sau mai multe banci, in conditii mai avantajoase, platind o singura rata lunara.

Imprumutul este oferit de Alpha Bank in euro sau in lei. Pentru creditul in euro, dobanda este de 6.25% la care se adauga dobanda Robor la 3 luni, iar pentru varianta in lei, dobanda este de 4% plus Robor la 3 luni. Pe langa dobanda, banca mai solicita si plata unui comision de analiza in valoare de 260 de euro.

Ca multe alte banci locale, si Alpha Bank ofera clientilor care isi vireaza salariul prin banca o reducere de dobanda. Reducerea este de jumatate de procent, fata de varianta standard.

Perioada maxima de acordare este de 300 luni, pentru refinantarea de credite acordate pana la data de 31 octombrie 2011, si de 5 ani, pentru creditele acordate dupa aceasta data.

Suma maxima care poate fi imprumutata printr-un credit de refinantare cu ipoteca de la Alpha Bank este de 150.000 euro.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite