• Home
  • Credite
  • Promotie la credite de nevoi personale de la BRD
Promotie la credite de nevoi personale de la BRD
4 Decembrie 2012
Banca a lansat o promotie de Craciun pentru credite de nevoi personale in moneda nationala cu o dobanda anuala efectiva atractiva, de 12.12 procente.

Pana la 31 decembrie 2012, BRD ofera in cadrul promotiei "Expresso de iarna", credite de nevoi personale in lei la o dobanda anuala efectiva (DAE), care include toate costurile bancii, de 12.12%.

Dobanda nominala este fixa, de 10.27% pe toata perioada de acordare, care poate ajunge la maxim 5 ani. In plus, banca nu percepe alte comisioane de analiza, administrare sau rambursare anticipata a imprumutului.

La contractarea unui credit in lei pentru nevoi personale, beneficiati si de o asigurare de viata, pentru care se plateste un comision lunar, inclus in costul total al imprumutului.

Valoarea maxima care poate fi accesata printr-un credit de nevoi personale este de 65.000 lei, cu posibilitatea de a solicita o perioada de gratie de 6 luni.

Pe langa dobanda avantajoasa, clientii BRD care acceseaza un credit in cadrul ofertei promotionale pot castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele 12 premii a cate 1200 lei sau marele premiu, in valoare de 12.000 lei.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite