Promotie la credite de nevoi personale
14 Februarie 2013
Raiffeisen Bank a reluat promotia prin care pentru creditele de nevoi personale fara garantii clientii nu mai platesc comisionul de analiza si cel de administrare.

Pentru creditele de nevoi personale acordate pana la 30 aprilie 2013, Raiffeisen Bank a eliminat comisionul de analiza si cel de administrare. Prin intermediul acestei promotii, clientii economisesc 200 lei reprezentand comisionul de analiza, plus cei 5 lei pe luna, pentru comisionul de administrare.

In aceste conditii, pentru un credit de 10.000 lei acordat pe 5 ani, clientii economisesc 500 lei. In plus, Raiffeisen Bank incearca sa atraga clientii si prin 3 premii in valoare de 30.000 lei.

La promotie participa toate cererile pentru credite de nevoi personale depuse la banca pana la data de 30 aprilie 2013.

Dobanda pentru un credit de nevoi personale in lei pleaca de la 13.8% si ajunge la 18 procente, in functie de suma solicitate si de tipul dobanzii, fixa sau variabila. Dobanzi mai mici obtin clientii bancii care solicita credite mai mari de 7.000 euro, echivalent lei.

Clientii care isi incaseaza salariul sau pensia prin intermediul unui cont curent deschis la Raiffeisen Bank primesc o reducere de 1 procent la dobanda. Perioada maxima de acordare pentru credite de nevoi personale este de 5 ani.

Refinantarea de credite acordate pana la 31.10.2011 beneficiaza de o perioada de acordare de pana la 10 ani, iar dobanda este fixa, de 16% pe an, sau variabila, 9.5% peste Robor 6M.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite