• Home
  • Credite
  • Promotia de refinantare credite ReStart de la BRD este prelungita
Promotia de refinantare credite ReStart de la BRD este prelungita
15 Iunie 2011
BRD a prelungit promotia de refinantare ReStart, prin care sunt refinantate creditele la dobanzi avantajoase, pana pe 31 Iulie.

Creditele ReStart pot refinanta toate tipurile de credite: imobiliare/ipotecare, de nevoi personale, auto, credite pentru achizitionarea bunurilor de consum, carduri de credit sau descoperiri de cont.

Oferta propune costuri mai reduse fata de cele initiale: dobanzi mai mici, comisionul de analiza a dosarului este 0, costurile aferente evaluarii sunt suportate de catre banca.

Pentru creditele de nevoi personale in lei, dobanda de refinantare este fixa, de 7,25% iar pentru cele in euro, marja fixa adaugata la Euribor 3M este intre 6 si 7,5 procente, in functie de durata creditului.

La refinantarea creditelor de nevoi personale cu ipoteca in euro, dobanzile se calculeaza in functie de Euribor la 3M plus o marja de 3,75 sau 4,25 puncte procentuale iar pnetru refinantarea creditelor imobiliare/ipotecare, marja fixa adaugata la Euribor este de 3 sau 3,75 procente.

Dobanzile sunte reduse cu pana la 10% in cazul in care clientul isi depunde veniturile intr-un cont BRD si detin respectiv achizitioneaza alte produse sau servicii ale bancii.

In plus, clientii care recomanda promotia ReStart vor beneficia de premiul in valoare de 100 lei.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Refinantare credite de nevoi personale cu ipoteca


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite