• Home
  • Credite
  • Programul de Craciun si sfarsit de an la BCR, BRD, Raiffeisen, Unicredit ...
Programul de Craciun si sfarsit de an la BCR, BRD, Raiffeisen, Unicredit ...
23 Decembrie 2011
Pe langa zilele de 25 si 26 decembrie, respectiv 1 si 2 ianuarie, anul acesta si ziua de 3 ianuarie este o zi in care unitatile bancare nu vor lucra cu publicul

Pentru acest an, data de 3 ianuarie a fost declarata zi nebancara de catre Banca Nationala. In aceasta zi, chiar daca unele unitati bancare vor fi deschise, in special cele din centrele comerciale, nu se vor putea efectua tranzactii, decat incepand cu 4 ianuarie 2012, la fel si acordarea de credite clientilor.

La BCR, toate unitatile bancii nu vor avea program cu publicul in zilele de 25-26 decembrie si in primele 3 zile ale anului, prima zi bancara este data de miercuri 4 ianuarie 2012, in timp ce unitatile care au program si sambata vor lucra cu publicul in ultima zi din 2011, pana la ora 12.

Raiffeisen Bank a informat clientii ca in zilele de 1, 2 si 3 ianuarie, unitatile bancii nu vor lucra cu publicul, exceptie vor face acele agentii bancare situate in mall-uri si hipermarketuri, care vor fi deschise conform programului normal in ziua de 3 ianuarie. Agentiile Raiffiesen Bank, din incinta magazinelor Selgros, vor fi deschise zilnic de la ora 8 la ora 20, cu exceptia zilei de 1 ianuarie. In perioada sarbatorilor de iarna call-center-ul bancii va asigura asistenta permanenta clientilor.

Agentiile bancare apartinand BRD, vor fi inchise in perioada 25-26 decembrie si 1-2 ianurie 2012, cu exceptia acelor unitati situate in Kaufland, mall-uri si pe aeroportul Henri Coanda. Daca la BCR si Raiffeisen Bank, in data de 3 ianuari agentiile bancare vor fi inchise, cu unele exceptii, la BRD, toate agentiile bancii vor fi deschise publicului insa nu vor efectua operatiuni interbancare in lei.

Si la Unicredit Tiriac Bank, programul de lucru cu publicul al bancii este acelasi cu cel al BRD, prima si a doua zi de Craciun, respectiv primele 2 zile ale inceputului de an, vor gasi unitatile bancare ale bancii inchise publicului, in timp ce in data de 3 ianuarie acestea vor fi deschise, insa tranzactiile efectuate de clienti in moneda nationala vor fi procesate incepand cu data de 4 ianuarie 2012. In data de 24 si 31 decembrie, unitatile bancii deschise in incinta magazinelor Metro, vor functiona intre orele 9-16.

Sucursalele apartinand Volksbank Romania vor fi deschise in ziua de 3 ianuarie pentru a oferi informatii clientilor, insa operatinile bancare vor fi reluate incepand cu 4 ianuarie. In zilele de 25-26 decembrie, 1-2 ianuarie, unitatile bancare nu vor fi deschise publicului.

In data de 3 ianuarie, agentiile bancare ale CEC Bank vor fi inchise publicului, prima zi bancara a anului 2012 este 4 ianuarie. In data de 30 decembrie, ultima zi lucratoare din 2011, agentiile bancii au program cu publicul in intervalul 8:30-14.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite