• Home
  • Credite
  • Plafonul pentru credite Prima Casa 4 al CEC Bank a fost majorat
Plafonul pentru credite Prima Casa 4 al CEC Bank a fost majorat
3 Iulie 2012
CEC Bank, o banca care are ca actionar majoritar statul roman, a primit o majorare a plafonului de garantare pentru credite Prima Casa 4

Dupa ce a epuizat plafonul aprobat initial, CEC Bank a primit o majorare de 11.5 milioane euro a plafonului de garantare pentru acordarea de credite Prima Casa 4.

Prin intermediul acestui program banca acorda imprumuturi clientilor care se incadreaza in conditiile de eligibilitate, pentru achizitia sau constructia de locuinte, pe o perioada maxima de 30 de ani.

CEC Bank ofera clientilor posibilitatea de a alege moneda in care sa se imprumute, in euro sau in moneda nationala. Dobanda pentru creditele in moneda nationala este de 1.9% peste Robor la 3 luni, iar pentru imprumuturile in euro dobanda este de 4% peste Euribor 3M (la 3 luni).

Clientii care acceseaza credite prin programul Prima Casa trebuie sa dispuna de un avans minim de 5% din pretul de achizitie sau valoarea de contructie a locuintei.

Fondul de garantare asigura garantarea a 50% din valoarea imprumutului, bancile isi asuma riscul pentru cealalta jumate din credit. Clientii platesc un comision anual de 0.49% aplicat la 50% din valoarea finantata, pentru fondul de garantare.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite