• Home
  • Credite
  • Piraeus Bank vinde credite prin programul Prima Casa 4
Piraeus Bank vinde credite prin programul Prima Casa 4
7 Iulie 2011
Banca a inceput sa vanda credite ipotecare in cadrul programului guvernamental 'Prima Casa' 4, la o marja fixa de 4% peste Euribor la 3 Luni

La imprumuturile acordate in moneda nationala, dobanda este formata din marja bancii in valoare de 2.5% la care se adauga dobanda interbancara Robor la 3 Luni.

Suma minima a unui credit este de 10.000 euro, iar valoarea maxima de 57.000 euro si 71.250 euro, pe o perioada de maxim 30 de ani. Avansul solicitat de banca este de minim 5% din valoarea imobilului achizitionat.

In noua forma, programul se adreseaza atat persoanelor care nu detin o locuinta cat si proprietarilor actuali ai unei locuinte cu o suprafata utila mai mica de 50 mp, care nu a fost dobandita prin programul Prima Casa.

Acest tip de credit poate fi accesat de persoane care obtin venituri din salarii (categorie in care se incadreaza si personalul navigant), pensii, chirii, drepturi de autor, dividende, sau alte activitati independente reglementate prin lege.

La acodarea creditului, banca ia in considerare veniturile pe familie. Imprumutatul are optiunea de a aduce pana la 4 coplatitori care pot fi membri ai familiei sau nu.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara credite Prima Casa


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite