Imobiliare

Imobiliare

Vrei sa cumperi o casa sau un teren? Noi te ajutam sa gasesti cele mai bune dobanzi. Compara aici, credite imobiliare / ipotecare si de refinantare.

Prima Casa

Prima Casa

Nu e nevoie sa pierzi timpul cu nenumarate vizite la banci. Gaseste intre zeci de oferte, cea mai mica rata si dobanda pentru "Prima Ta Casa"

Nevoi Personale

Nevoi Personale

Ai nevoie de bani pentru cheltuieli personale? Aici poti compara cele mai avantajoase oferte de finantare; la cele mai mici costuri si cea mai mica dobanda.

Nevoi personale cu ipoteca

Nevoi personale cu ipoteca

Compara gratuit toate ofertele bancilor si vei gasi cea mai mica rata si cele mai bune dobanzi la creditul de Nevoi Personale cu Ipoteca sau de Refinantare.

Bunuri de consum

Bunuri de consum

Compara dobanzile la ofertele de imprumut pentru finantarea achizitiei de bunuri pentru consum

Rapide

Rapide

Daca ai nevoie rapid de un imprumut, compara si alege oferta potrivita pentru nevoile tale financiare.

Categorie : Credite 12 Decembrie 2012
De la demararea programului Prima Casa, BRD a acordat aproximativ 20.000 de credite cu o valoare de peste 750 miliooane de euro.
Categorie : Credite 11 Decembrie 2012
Banca a decis ca incepand de anul viitor sa vanda persoanelor fizice doar credite in lei, fiind a doua banca locala care urmeaza sa aiba in oferta doar credite in moneda nationala.
Categorie : Credite 9 Decembrie 2012
Citibank a anuntat in aceasta saptamana ca isi va restrange in mod semnificativ operatiunile de retail din anumite tari, printre care si cele din Romania. Astfel, in curand romanii nu vor mai putea accesa credite de consum sau alte produse de retail alte bancii americane.
Categorie : Credite 6 Decembrie 2012
Banca a introdus in oferta si imprumutul Prima Casa in lei pe langa oferta de credite Prima Casa in euro.
Categorie : Credite 4 Decembrie 2012
Banca a lansat o promotie de Craciun pentru credite de nevoi personale in moneda nationala cu o dobanda anuala efectiva atractiva, de 12.12 procente.
Categorie : Credite 3 Decembrie 2012
In comparatie cu valorile inregistrate la mijlocul anului, dobanzile Robor au inregistrat cresteri de peste 1 procent, care se vor resimti in costuri mai mari la creditele in moneda nationala.
Categorie : Credite 27 Noiembrie 2012
In luna octombrie din acest an bancile au acordat mai putine credite, acestea nu au reusit sa acopere rambursarile efectuate de clienti.
Categorie : Credite 25 Noiembrie 2012
Pentru ca se apropie perioada din an in care cheltuim cel mai mult, pentru cadouri, electrocasnice, vacante si altele, pentru cei care nu au toti banii si ar avea nevoie de un imprumut, va prezentam cele mai ieftine credite care sa acopere aceste cheltuieli mai mari de consum.
Categorie : Credite 14 Noiembrie 2012
Programul Prima Casa atrage de cativa ani majoritatea finantarilor acordate de bancheri pentru cumpararea sau constructia unei locuinte, insa nu toti romanii pot sa accesaze un asemenea imprumut.
Categorie : Credite 14 Noiembrie 2012
Pentru primele 10 luni din acest an, liderul pietei de brokeraj bancar din Romania a intermediat credite in valoare totala de 35 milioane euro.