Imobiliare

Imobiliare

Vrei sa cumperi o casa sau un teren? Noi te ajutam sa gasesti cele mai bune dobanzi. Compara aici, credite imobiliare / ipotecare si de refinantare.

Prima Casa

Prima Casa

Nu e nevoie sa pierzi timpul cu nenumarate vizite la banci. Gaseste intre zeci de oferte, cea mai mica rata si dobanda pentru "Prima Ta Casa"

Nevoi Personale

Nevoi Personale

Ai nevoie de bani pentru cheltuieli personale? Aici poti compara cele mai avantajoase oferte de finantare; la cele mai mici costuri si cea mai mica dobanda.

Nevoi personale cu ipoteca

Nevoi personale cu ipoteca

Compara gratuit toate ofertele bancilor si vei gasi cea mai mica rata si cele mai bune dobanzi la creditul de Nevoi Personale cu Ipoteca sau de Refinantare.

Bunuri de consum

Bunuri de consum

Compara dobanzile la ofertele de imprumut pentru finantarea achizitiei de bunuri pentru consum

Rapide

Rapide

Daca ai nevoie rapid de un imprumut, compara si alege oferta potrivita pentru nevoile tale financiare.

Categorie : Credite 4 Februarie 2013
Romanii care aleg sa se imprumute, se uita in primul rand la dobanda oferita de banci la credite, si la rata lunara de plata.
Categorie : Credite 28 Ianuarie 2013
Banca Comerciala Romana a redus, incepand de astazi, dobanda la creditele garantate cu ipoteca imobiliara acordate in lei, pentru clientii persoane fizice, cu 0,4 puncte procentuale.
Categorie : Credite 24 Ianuarie 2013
Dupa scaderea de 1.4% din luna decembrie, soldul de credite a inregistrat un avans marginal de doar 1.3% in ultimul an, la 225.874 milioane lei.
Categorie : Credite 21 Ianuarie 2013
La finalul anului trecut cea mai mare banca din Romania a renuntat la creditele in valuta, singura varianta disponibila fiind cea a imprumutului in lei, modificare valabila si pentru creditele Prima Casa.
Categorie : Credite 18 Ianuarie 2013
Pentru anul 2013 programul Prima Casa are disponibil un plafon de garantii mai redus cu 20 de procente fata de anul trecut, de aproximativ 390 milioane euro.
Categorie : Credite 11 Ianuarie 2013
Romanii au continuat sa acumuleze restante la credite, acestea au atins un nou record in luna noiembrie a anului trecut, potrivit unui rapot publicat de Banca Nationala.
Categorie : Credite 9 Ianuarie 2013
Chiar daca dobanda la creditele in lei a crescut la sfarsitul anului trecut, in acest an am putea beneficia de dobanzi mai mici.
Categorie : Credite 20 Decembrie 2012
Mystery Shopping Agency a desfasurat in 2012 un studiu din aria de benchmark, in call centerele din Romania, cu focus pe 7 industrii importante: telecomunicatii, servicii bancare, servicii medicale, asigurari, operatori cablu, retail IT si farmaceutice.
Categorie : Credite 17 Decembrie 2012
Cea mai importanta banca locala, care a trecut pe pierdere datorita creditelor neperformante, urmeaza sa reduca numarul de angajati, in incercarea de a trece din nou pe profit.
Categorie : Credite 13 Decembrie 2012
Numarul persoanelor fizice cu restante la credite de peste 30 de zile a crescut cu peste 10.000 in luna octombrie fata de luna septembrie 2012, la 738.601.