Imobiliare

Imobiliare

Vrei sa cumperi o casa sau un teren? Noi te ajutam sa gasesti cele mai bune dobanzi. Compara aici, credite imobiliare / ipotecare si de refinantare.

Prima Casa

Prima Casa

Nu e nevoie sa pierzi timpul cu nenumarate vizite la banci. Gaseste intre zeci de oferte, cea mai mica rata si dobanda pentru "Prima Ta Casa"

Nevoi Personale

Nevoi Personale

Ai nevoie de bani pentru cheltuieli personale? Aici poti compara cele mai avantajoase oferte de finantare; la cele mai mici costuri si cea mai mica dobanda.

Nevoi personale cu ipoteca

Nevoi personale cu ipoteca

Compara gratuit toate ofertele bancilor si vei gasi cea mai mica rata si cele mai bune dobanzi la creditul de Nevoi Personale cu Ipoteca sau de Refinantare.

Bunuri de consum

Bunuri de consum

Compara dobanzile la ofertele de imprumut pentru finantarea achizitiei de bunuri pentru consum

Rapide

Rapide

Daca ai nevoie rapid de un imprumut, compara si alege oferta potrivita pentru nevoile tale financiare.

Categorie : Credite 25 Februarie 2013
Creditele in moneda nationala cu dobanda variabila, indexata in functie de evolutia indicelui Robor, sau ieftinit usor de la inceputul anului.
Categorie : Credite 22 Februarie 2013
Banca a relansat promotia pentru credite ipotecare de achizitie locuinta, consum sau refinantare, prin care ofera clientilor o dobanda fixa in primul an, la creditele in moneda nationala.
Categorie : Credite 20 Februarie 2013
Prin intermediul creditelor de refinantare, clientii au posibilitatea de a obtine un imprumut nou, prin care se ramburseaza unul sau mai multe credite existente, iar la final noua rata lunara ar trebuie sa fie mai mica sau perioada finantarii sa se scurteze.
Categorie : Credite 14 Februarie 2013
Raiffeisen Bank a reluat promotia prin care pentru creditele de nevoi personale fara garantii clientii nu mai platesc comisionul de analiza si cel de administrare.
Categorie : Credite 13 Februarie 2013
Cu o cerere pentru credite din ce in ce mai scazuta, bancherii au trecut la tactici tot mai agresive pentru a vinde credite.
Categorie : Credite 12 Februarie 2013
Dupa o crestere a soldului creditelor de consum in a doua parte a anului 2011, in 2012 imprumuturile acordate pentru satisfacerea nevoilor de consum a suferit o scadere puternica, de aproape 10 procente.
Categorie : Credite 8 Februarie 2013
Odata ce am cumparat o locuinta prin intermediul unui credit Prima Casa, avem nevoie de cele mai multe ori de sume suplimentare pentru amenajarea acesteia.
Categorie : Credite 7 Februarie 2013
Dupa ce a renuntat sa mai vanda credite ipotecare in euro la inceputul acestui an, banca a redus cu aproape un procent marja la creditele ipotecare in lei, pentru a creste atractivitatea acestor imprumuturi.
Categorie : Credite 7 Februarie 2013
OTP Bank a urcat dobanda oferita la credite ipotecare in euro cu aproape un procent, peste valoarea de 7 procente.
Categorie : Credite 5 Februarie 2013
De la inceputul anului, Euribor la 3 luni a crescut cu aproape 30 de procente, pe fondul asteptarilor pozitive cu privire la economia europeana.