Imobiliare

Imobiliare

Vrei sa cumperi o casa sau un teren? Noi te ajutam sa gasesti cele mai bune dobanzi. Compara aici, credite imobiliare / ipotecare si de refinantare.

Prima Casa

Prima Casa

Nu e nevoie sa pierzi timpul cu nenumarate vizite la banci. Gaseste intre zeci de oferte, cea mai mica rata si dobanda pentru "Prima Ta Casa"

Nevoi Personale

Nevoi Personale

Ai nevoie de bani pentru cheltuieli personale? Aici poti compara cele mai avantajoase oferte de finantare; la cele mai mici costuri si cea mai mica dobanda.

Nevoi personale cu ipoteca

Nevoi personale cu ipoteca

Compara gratuit toate ofertele bancilor si vei gasi cea mai mica rata si cele mai bune dobanzi la creditul de Nevoi Personale cu Ipoteca sau de Refinantare.

Bunuri de consum

Bunuri de consum

Compara dobanzile la ofertele de imprumut pentru finantarea achizitiei de bunuri pentru consum

Rapide

Rapide

Daca ai nevoie rapid de un imprumut, compara si alege oferta potrivita pentru nevoile tale financiare.

Categorie : Credite 3 Aprilie 2013
Volksbank a lansat o oferta prin care ramburseaza clientului lunar 5% din dobanda platita la creditul de nevoi personale.
Categorie : Credite 2 Aprilie 2013
Banca olandeza a majorat marja de dobanda aplicata la creditele ipotecare in moneda nationala, cu un procent de 0.14%.
Categorie : Credite 2 Aprilie 2013
Clientii se pot astepta sa castige un premiu de 15.000 lei, daca aleg sa contracteze credite de nevoi personale de la BRD, a doua banca locala dupa valoarea activelor.
Categorie : Credite 27 Martie 2013
BCR a decis sa reduca dobanda oferita clientilor pentru creditele ipotecare in moneda nationala pana la 7.21%. Banca nu mai ofera clientilor proprii credite in euro, de la finalul anului trecut.
Categorie : Credite 27 Martie 2013
Banca a majorat plafonul maxim pana la care clientii bancii pot accesa credite de nevoi personale fara ipoteca cu 25.000 lei.
Categorie : Credite 27 Martie 2013
Soldul creditelor acordate de bancile locale a scazut pentru a doua luna consecutiv in luna februarie a acestui an, dupa ce scazusera si in prima luna din 2013.
Categorie : Credite 13 Martie 2013
Cresterea lichiditatilor din piata bancara, a condus la reducerea dobanzilor din piata monetara, indici folositi de bancheri pentru calculul dobanzilor la creditele in lei.
Categorie : Credite 5 Martie 2013
Banca a redus marja de dobanda cu 2 procente, la pentru creditul de nevoi personale fara garantii in lei si cu 1 procent la cel de refinantare.
Categorie : Credite 3 Martie 2013
Atat bancile dar mai ales Banca Nationala ne indeamna sa luam credite in moneda nationala, si astfel sa evitam riscul deprecierii cursului de schimb.
Categorie : Credite 27 Februarie 2013
Bancile nu au reusit din nou sa acopere rambursarile facute de clienti prin acordarea de noi credite, cea mai mare scadere a fost inregistrata la imprumuturile in valuta.