Imobiliare

Imobiliare

Vrei sa cumperi o casa sau un teren? Noi te ajutam sa gasesti cele mai bune dobanzi. Compara aici, credite imobiliare / ipotecare si de refinantare.

Prima Casa

Prima Casa

Nu e nevoie sa pierzi timpul cu nenumarate vizite la banci. Gaseste intre zeci de oferte, cea mai mica rata si dobanda pentru "Prima Ta Casa"

Nevoi Personale

Nevoi Personale

Ai nevoie de bani pentru cheltuieli personale? Aici poti compara cele mai avantajoase oferte de finantare; la cele mai mici costuri si cea mai mica dobanda.

Nevoi personale cu ipoteca

Nevoi personale cu ipoteca

Compara gratuit toate ofertele bancilor si vei gasi cea mai mica rata si cele mai bune dobanzi la creditul de Nevoi Personale cu Ipoteca sau de Refinantare.

Bunuri de consum

Bunuri de consum

Compara dobanzile la ofertele de imprumut pentru finantarea achizitiei de bunuri pentru consum

Rapide

Rapide

Daca ai nevoie rapid de un imprumut, compara si alege oferta potrivita pentru nevoile tale financiare.

Categorie : Credite 7 Mai 2013
Banca a inregistrat o crestere de 2.1% a creditelor acordate clientilor, fata de 31 martie 2012 si un profit net de 13 milioane lei.
Categorie : Credite 30 Aprilie 2013
BRD a acordat, pana la inceputul lunii aprilie a acestui an, credite prin programul Prima Casa in valoare de peste 900 milioane euro.
Categorie : Credite 25 Aprilie 2013
In luna martie din acest an, soldul creditelor a avansat cu jumatate de procent fata de luna februarie, sustinut de avansul creditelor in valuta.
Categorie : Credite 18 Aprilie 2013
In perioada 18-28 martie 2013, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a desfasurat o actiune de verificare a respectarii prevederilor legale privind protectia consumatorilor la incheierea contractelor de credit de nevoi personale, cu sau fara ipoteca, de catre banci.
Categorie : Credite 10 Aprilie 2013
BCR acorda credite de nevoi personale in lei, cu dobanzi incepand de la 13.5%, cu doar 3 acte si sansa de a-ti castiga inapoi creditul.
Categorie : Credite 9 Aprilie 2013
Creditul de nevoi personale fara garantii ramane in continuare cel mai accesat produs bancar de creditare, in pofida scaderii apetitului pentru credite a romanilor.
Categorie : Credite 8 Aprilie 2013
Credit Agricole este a treia banca locala care in ultimele luni renunta sa mai ofere credite in valuta populatiei. Clientii bancii se pot imprumuta doar in moneda nationala.
Categorie : Credite 8 Aprilie 2013
Pe langa creditul de nevoi personale in lei fara garantii cu dobanda fixa, banca a lansat la inceputul acestei luni si varianta cu dobanda variabila, indexata in functie de evolutia Robor.
Categorie : Credite 8 Aprilie 2013
Banca elena a majorat cu pana la un procent marja de dobanda la creditele in euro, in timp ce pentru cele in lei aceasta a scazut cu jumatate de procent.
Categorie : Credite 3 Aprilie 2013
In urma actualizarii dobanzilor cu noua valoare a indicelui Robor, creditele Prima Casa in lei sunt mai ieftine cu aproape un procent, de la inceputul lunii aprilie.