Imobiliare

Imobiliare

Vrei sa cumperi o casa sau un teren? Noi te ajutam sa gasesti cele mai bune dobanzi. Compara aici, credite imobiliare / ipotecare si de refinantare.

Prima Casa

Prima Casa

Nu e nevoie sa pierzi timpul cu nenumarate vizite la banci. Gaseste intre zeci de oferte, cea mai mica rata si dobanda pentru "Prima Ta Casa"

Nevoi Personale

Nevoi Personale

Ai nevoie de bani pentru cheltuieli personale? Aici poti compara cele mai avantajoase oferte de finantare; la cele mai mici costuri si cea mai mica dobanda.

Nevoi personale cu ipoteca

Nevoi personale cu ipoteca

Compara gratuit toate ofertele bancilor si vei gasi cea mai mica rata si cele mai bune dobanzi la creditul de Nevoi Personale cu Ipoteca sau de Refinantare.

Bunuri de consum

Bunuri de consum

Compara dobanzile la ofertele de imprumut pentru finantarea achizitiei de bunuri pentru consum

Rapide

Rapide

Daca ai nevoie rapid de un imprumut, compara si alege oferta potrivita pentru nevoile tale financiare.

Categorie : Credite 21 Mai 2013
Banca a redus dobanda la creditele de nevoi personale acordate in moneda nationala, atat pentru cele cu dobanda variabila dar si pentru creditele cu dobanda fixa.
Categorie : Credite 21 Mai 2013
Odata cu scaderea indicilor Robor, pana la noi minime istorice, dobanda la creditele in lei a inregistrat o scadere de aproape 2 procente in acest an.
Categorie : Credite 17 Mai 2013
Raiffeisen Bank a decis sa reduca cu 1 procent dobanda aplicata la creditele de nevoi personale fara ipoteca, dupa reducerea dobanzilor Robor din ultimele luni.
Categorie : Credite 16 Mai 2013
Banca ofera in continuare clientilor comisioane zero pentru creditele de nevoi personale fara ipoteca, dupa ce promotia precedenta a expirat la finalul lunii aprilie.
Categorie : Credite 16 Mai 2013
Valoarea medie a unui credit acordat de BCR pentru achizitionarea unei locuinte in Bucuresti este de circa 200.000 lei, in timp ce, la nivel national, valoare medie a unui credit pentru locuinta este de peste 165.000 lei.
Categorie : Credite 14 Mai 2013
Pe langa reducerea dobanzilor de referinta, ING Bank a majorat si marja fixa de dobanda, pentru unele produse de creditare din oferta bancii.
Categorie : Credite 10 Mai 2013
Pe langa limita maxima impusa prin lege, pentru un credit Prima Casa, un alt obstacol il reprezinta venitul solicitantului sau al solicitantilor.
Categorie : Credite 9 Mai 2013
Cea mai importanta banca locala a acordate credite in valoare de peste 1 miliard de euro, pentru finantarea proiectelor realizate cu fonduri europene.
Categorie : Credite 9 Mai 2013
Credit Agricole Bank Romania lanseaza o promotie pentru creditul de nevoi personale fara ipoteca cu zero comision de acordare a creditului.
Categorie : Credite 7 Mai 2013
In luna februarie, numarul persoanelor fizice cu restante la credite a inregistrat o scadere puternica, releva datele de la Biroul de Credit.