Imobiliare

Imobiliare

Vrei sa cumperi o casa sau un teren? Noi te ajutam sa gasesti cele mai bune dobanzi. Compara aici, credite imobiliare / ipotecare si de refinantare.

Prima Casa

Prima Casa

Nu e nevoie sa pierzi timpul cu nenumarate vizite la banci. Gaseste intre zeci de oferte, cea mai mica rata si dobanda pentru "Prima Ta Casa"

Nevoi Personale

Nevoi Personale

Ai nevoie de bani pentru cheltuieli personale? Aici poti compara cele mai avantajoase oferte de finantare; la cele mai mici costuri si cea mai mica dobanda.

Nevoi personale cu ipoteca

Nevoi personale cu ipoteca

Compara gratuit toate ofertele bancilor si vei gasi cea mai mica rata si cele mai bune dobanzi la creditul de Nevoi Personale cu Ipoteca sau de Refinantare.

Bunuri de consum

Bunuri de consum

Compara dobanzile la ofertele de imprumut pentru finantarea achizitiei de bunuri pentru consum

Rapide

Rapide

Daca ai nevoie rapid de un imprumut, compara si alege oferta potrivita pentru nevoile tale financiare.

Categorie : Credite 17 Iulie 2013
Scaderea dobanzilor interbancare Robor si promotiile au permis o ieftinire usoara a creditelor de nevoi personale fara garantii in acest an.
Categorie : Credite 15 Iulie 2013
Banca Romaneasca a redus marja de dobanda la creditul Prima Casa in lei cu jumatate de procent, la doua procente.
Categorie : Credite 2 Iulie 2013
De aceasta reducere beneficiaza clientii care isi incaseaza salariul prin BCR, banca majorand de 2.5 ori discountul de dobanda oferit la creditele imobiliare in lei pentru achizitia unei locuinte.
Categorie : Credite 12 Iunie 2013
Scaderea indicilor Robor si implicit a dobanzilor la creditele imobiliare in lei, a dus la cresterea cererii pentru astfel de credite.
Categorie : Credite 12 Iunie 2013
Fondurile alocate pentru programul Pima Casa se subtiaza in fiecare zi, iar din cei 800 milioane de euro alocati pentru Prima Casa in 2013, au mai ramas aproximativ 100 milioane de euro.
Categorie : Credite 11 Iunie 2013
Reducerea preturilor la apartamente din ultimii ani, nu a reusit sa modifice preferintele romanilor aflati in cautarea unei locuinte.
Categorie : Credite 5 Iunie 2013
Daca sunteti in cautarea unui credit cu o dobanda mai mica, nu uitati sa verificati si oferta bancilor pentru clientii care isi vireaza veniturile prin banca.
Categorie : Credite 5 Iunie 2013
Clientii bancii mai au pot accesa creditul de nevoi personale cu dobanda fixa de 12% si bonus 5% din dobanda, pana la finalul lunii iunie 2013.
Categorie : Credite 5 Iunie 2013
Banca asigura clientilor care aleg creditul de refinantare cu garantii: cheltuielile cu ipoteca, evaluarea imobilului, cheltuielile notariale si polita de asigurare facultativa a imobilului, pentru primul an.
Categorie : Credite 5 Iunie 2013
Banca Comerciala Romana a redus din nou dobanda la creditele pentru investitii imobiliare in lei, si ofera acum clientilor o dobanda fixa de 6.25% pentru primii 3 ani.