Imobiliare

Imobiliare

Vrei sa cumperi o casa sau un teren? Noi te ajutam sa gasesti cele mai bune dobanzi. Compara aici, credite imobiliare / ipotecare si de refinantare.

Prima Casa

Prima Casa

Nu e nevoie sa pierzi timpul cu nenumarate vizite la banci. Gaseste intre zeci de oferte, cea mai mica rata si dobanda pentru "Prima Ta Casa"

Nevoi Personale

Nevoi Personale

Ai nevoie de bani pentru cheltuieli personale? Aici poti compara cele mai avantajoase oferte de finantare; la cele mai mici costuri si cea mai mica dobanda.

Nevoi personale cu ipoteca

Nevoi personale cu ipoteca

Compara gratuit toate ofertele bancilor si vei gasi cea mai mica rata si cele mai bune dobanzi la creditul de Nevoi Personale cu Ipoteca sau de Refinantare.

Bunuri de consum

Bunuri de consum

Compara dobanzile la ofertele de imprumut pentru finantarea achizitiei de bunuri pentru consum

Rapide

Rapide

Daca ai nevoie rapid de un imprumut, compara si alege oferta potrivita pentru nevoile tale financiare.

Categorie : Credite 29 August 2013
Atunci cand se garanteaza creditul unei alte persoane, exista anumite riscuri pe care trebuie sa le luati in considerare.
Categorie : Credite 15 August 2013
Decizia BNR de reducere a dobanzii cheie la minimul de 4.5% pe an, si scaderea dobanzilor interbancare Robor ar trebui permita o ieftinire a imprumuturilor in moneda nationala.
Categorie : Credite 15 August 2013
Dobanda la creditele acordate prin intermediul programului Prima Casa in moneda nationala a avut o evolutie descendenta in 2013, iar diferenta fata de varianta in euro se apropie acum de 2 procente.
Categorie : Credite 9 August 2013
Banca a prelungit din nou promotia la credite de nevoi personale fara garantii, prin care ofera clientilor comisioane zero de analiza si administrare, de data aceasta pana la finalul anului 2013.
Categorie : Credite 6 August 2013
Cea mai mare banca locala a redus dobanda la creditele imobiliare si ipotecare in lei, oferind o dobanda fixa de 6.25% pentru primii trei ani ai imprumutului, dupa care dobanda este variabila.
Categorie : Credite 6 August 2013
Banca incearca sa revigoreze cererea pentru creditele de nevoi personale fara garantii, in scadere in ultimii ani, oferind o dobanda fixa pe toata perioada creditului.
Categorie : Credite 31 Iulie 2013
Potrivit unui proiect al Ministerului de Finante, introduse in sedinta de marti a Guvernului, programul Prima Casa ar urma sa renunte la varianta de credite in euro, romanii putand sa acceseze doar credite in lei.
Categorie : Credite 31 Iulie 2013
Clientii OTP Bank se pot imprumuta mai ieftin in euro, daca apeleaza la creditele ipotecare de achizitie locuinta din oferta bancii.
Categorie : Credite 29 Iulie 2013
Banca promoveaza creditul ipotecar acordat in moneda nationala prin dobanzi apropiate de cele oferite la creditele in euro.
Categorie : Credite 27 Iulie 2013
Marja de dobanda a fost redusa de banca cu un sfert de procent, in cazul creditelor imobiliare acordate in moneda nationala.