• Home
  • Credite
  • OTP Bank a lansat o oferta promotionala pentru credite de nevoi personale
OTP Bank a lansat o oferta promotionala pentru credite de nevoi personale
12 Septembrie 2012
Pentru credite de nevoi personale fara ipoteca banca ofera clientilor dobanda fixa pe toata perioada si dobanda zero in fiecare a 12-a luna

OTP Bank a lansat o oferta unica pe piata locala, credite de nevoi personale cu scutire de dobanda in fiecare a 12-a luna a anului, daca clientul nu inregistreaza intarzieri la plata celor 11 rate anterioare.

Dobanda este fixa pe intreaga perioada de creditare, ce poate ajunge la maxim 5 ani, si are valoarea de 14.92%. Dobanda reprezinta singurul cost pentru client, comisionul de analiza si comisionul lunar de administrare fiind zero.

In plus, pe intreaga perioada de derulare a imprumutului, comisionul de deschidere si administrare cont curent, in care clientul vireaza ratele lunare, este zero.

Rambursarile in avans sunt comisionate de banca cu un comision de 1% sau de 0.5% in ultimul an de creditare, deoarece este un credit de nevoi personale cu dobanda fixa.

OTP Bank promite acordarea imprumutului in maxim 24 de ore, din momentul depunerii documentatiei complete de catre client.

Pentru un credit in valoare de 10.000 lei pe perioada maxima de 5 ani, dobanda anuala efectiva este de 14.85%, cu o rata lunara de 237.48 lei, iar suma totala de plata se ridica la 14.248 lei.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite