• Home
  • Credite
  • Oferta speciala de credite pentru clientii cu venituri ridicate
Oferta speciala de credite pentru clientii cu venituri ridicate
26 Iulie 2012
Clientii care au venituri mai mari de 8.000 lei sau 10.000 lei in cazul celor care locuiesc in Bucuresti, beneficiaza de credite cu dobanzi speciale

Garanti Bank ofera clientilor VIP un credit nevoi personale cu ipoteca, cu o dobanda de 4.56% peste Euribor la 6 luni prin intermediul Kiwi Finance. Banca nu percepe alte comisioane de analiza sau administrare lunara, singurul cost pentru client o reprezinta dobanda plus cheltuielile initiale cu evaluarea imobilului adus in garantie si taxele notariale legate de ipotecarea in favoarea bancii.

Suma minima este de 10.001 euro, iar cea maxima poate ajunge la 300.000 euro, in functie de garantiile prezentate si de venitul clientului.

Banca imprumuta maxim 75% din valoarea garantiei sau 85% in cazul refinantarii de credite nevoi personale, iar asigurarea de viata este oferita gratuit de catre banca.

Pentru a beneficia de aceasta oferta clientii trebuie sa aiba un venit minim de 8.000 lei sau 10.000 pentru cei din Bucuresti. Cei care doresc sa beneficieze de aceasta oferta, au la dispozitie formularul de aplicare credite.

Aceeasi oferta preferentiala este disponibila si pentru credite imobiliare in euro pentru achizitie imobil sau constructie, dobanda fiind in acest caz de 4.02% peste Euribor la 6 luni.

Suma minima este de 20.000 euro, iar cea maxima depinde de garantie si de venitul pentru care clientul este eligibil. Avansul este de minim 25%, iar in cazul refinantarii de credite imobiliare, banca imprumuta maxim 85% din valoarea garantiei prezentate.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite