• Home
  • Credite
  • Millennium Bank vinde si credite de nevoi personale cu dobanda variabila
Millennium Bank vinde si credite de nevoi personale cu dobanda variabila
8 Aprilie 2013
Pe langa creditul de nevoi personale in lei fara garantii cu dobanda fixa, banca a lansat la inceputul acestei luni si varianta cu dobanda variabila, indexata in functie de evolutia Robor.

Clientii Millennium Bank pot beneficia acum de noul credit de nevoi personale in lei fara garantii cu dobanda variabila, formata din marja bancii de 8 procente plus indicele Robor la 6 luni. Pentru clientii care decid sa incaseze venitul lunar prin intermediul unui cont curent deschis la Millennium Bank, dobanda este mai mica cu 2 procente, respectiv 6% plus Robor la 6 luni.

Banca ofera acest nou credit fara plata comisionului de analiza, pentru cererile de credite aprobate pana la 30 iunie 2013. Acest comision are valoarea de 250 lei in cazul imprumutului cu dobanda fixa, pentru care dobanda este de 14.5%, pe toata perioada imprumutului.

Millennium Bank a majorat si suma maxima care poate fi contractata prin intermediul unui credit de nevoi personale fara garantii la 70.000 lei, suma ce poate fi folosita fara justificarea destinatiei. Perioada maxima pentru acest tip de imprumut este de 60 de luni.

In afara de dobanda clientii nu mai platesc alte comisioane, iar rambursarile in avans, beneficiaza de comision zero.

Persoanele care aplica pentru un credit de nevoi personale pot aduce pana la doi co-debitori: sot/sotie, partener, parinţi, copii, sora sau frate.

Millennium Bank accepta o gamă larga de surse de venit, care include salarii, bonusuri, comisioane din vanzari, venituri din participarea la consilii de administratie si cenzori, drepturi de autor, venituri din chirii, dividende, venituri din activitati independente, diurne navigatori, alte diurne.

Millennium Bank mai ofera clientilor care au contractat un Credit de Nevoi Personale posibilitatea de a amana plata unei rate lunare, o data pe an. Suma acumulata in acest fel va fi achitata la finalul perioadei creditului.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite