• Home
  • Credite
  • Millenium Bank incepe sa vanda credite de nevoi personale
Millenium Bank incepe sa vanda credite de nevoi personale
13 Decembrie 2011
Oferta bancii s-a imbogatit cu un produs de creditare fara garantii, dupa ce pana in prezent banca vindea doar credite ipotecare

Noul produs de creditare, se adreseaza clientilor care doresc sa obtina un imprumut pentru satisfacerea nevoilor personale, fara insa a ipoteca casa. Valoarea maxima care poate fi accesata este de 25.000 lei, in timp ce suma minima se ridica la 2.000 lei, pentru o perioada situata intre 6 si 60 de luni.

Dobanda este fixa pentru intreaga perioada de creditare si are valoarea de 14.5%. In afara de dobanda, pentru credite de nevoi personale, clientii mai platesc un comision de analiza de 250 lei, la acordare, iar dupa acordare orice solicitare este taxata de banca cu 150 lei.

Banca nu ofera acest produs si in alte valute, in afara de credite in moneda nationala. Veniturile luate in considerare sunt multiple (salarii, bonusuri, comisioane din vanzari, chirii, dividende, etc.), banca accepta pana la 2 co-debitori, care sa suplimenteze venitul si valoarea imprumutata.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite