• Home
  • Credite
  • Marfin Bank ieftineste creditul ipotecar in lei
Marfin Bank ieftineste creditul ipotecar in lei
23 Aprilie 2012
Marja fixa de dobanda a scazut cu pana la 1.45 procente pentru creditele ipotecare in moneda nationala

Pentru un credit ipotecar in lei, banca solicita plata unei dobanzi de 5% peste Robor la 3 luni. In cazul variantei cu dobanda fixa in primul an, dobanda este de 7%, iar din al doilea an dobanda devine variabila, formata din Robor la 3 luni plus o marja de 4.5%.

Varianta in euro are o dobanda de 5.3% peste Euribor la 3 luni. Clientii care isi vireaza salariul prin intermediul Marfin Bank primesc o reducere de 0.3 procente din marja fixa a bancii.

Pe langa dobanda, banca solicita clientilor un comision de analiza de 500 lei sau 150 euro si un comision anual de administrare de 0.2%, aplicat la soldul imprumutului.

Pentru un credit de nevoi personale cu ipoteca dobanda este de 6% peste Robor la 3 luni, sau de 7.1% peste Euribor la 3 luni, iar perioada maxima este de 5 ani.

Suma maxima a creditului ajunge la 200.000 euro sau 900.000 lei, in functie de garantia prezentata. Comisionul de analiza este de 300 euro, iar cel de administrare anuala de 0.1%.

Ca si in cazul imprumutului pentru achizitie locuinta, cei care isi vireaza salariul prin banca primesc un discount de 0.3% la marja fixa a bancii.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite