• Home
  • Credite
  • Intesa Sanpaolo a ieftinit creditele garantate cu ipoteca in euro
Intesa Sanpaolo a ieftinit creditele garantate cu ipoteca in euro
26 Iulie 2011
Marja de dobanda la imprumuturile ipotecare si de nevoi personale cu ipoteca in euro a fost redusa cu 0.75%.

Banca vinde credite ipotecare in euro cu o marja a dobanzii de 5.35% peste Euribor la 3 Luni si comision de analiza a dosarului de credit in valoare de 200 euro.

Creditele de nevoi personale cu ipoteca in euro au dobanzi mai mari cu 1% fata de cele ipotecare, respectiv 6.35% plus Euribor la 3 Luni, la care se adauga un comision de analiza in valoare de 300 euro.

Pentru creditele in lei dobanda solicitata de banca este de 3% la credite ipotecare si de 3.25% la creditele de nevoi personale cu ipoteca, la care se adauga dobanda interbancara Robor la 3 Luni.

Clientii care aleg sa vireze venitul intr-un cont deschis la Intesa Sanpaolo Bank, beneficiaza de dobanzi promotionale la creditele in euro, mai mici cu 0.25% fata de oferta standard. Astfel, rata dobanzii la creditul ipotecar in euro este in acest caz de 5.1%, iar pentru cel de nevoi personale cu ipoteca de 6.1% peste Euribor la 3 Luni.

Banca nu percepe alte comisioane lunare de administrare, iar comisionul unic pentru servicii prestate la cererea clientilor dupa acordarea creditului are valoarea de 100 lei pentru fiecare solicitare.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara credite de nevoi personale cu ipoteca


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite