• Home
  • Credite
  • ING Bank a modificat dobanda la creditele in lei
ING Bank a modificat dobanda la creditele in lei
14 Mai 2013
Pe langa reducerea dobanzilor de referinta, ING Bank a majorat si marja fixa de dobanda, pentru unele produse de creditare din oferta bancii.

Astfel, in cazul creditului ipotecar cu asigurare de viata, pentru achizitie locuinta, marja bancii este acum de 1.4% peste dobanda Robor la 3 luni, in luna mai, dobanda totala platita de client este de 5.94%.

Pe langa dobanda, banca mai percepe un comision de analiza dosar de 215 lei si un comision de administrare credit, de 1% din valoarea acestuia, aplicat o singura data la acordarea imprumutului. Pentru creditul ipotecar cu asigurare, clientii mai au de plata lunar si comisionul de asigurare.

Cei care sunt in cautarea unui credit de nevoi personale cu ipoteca pot alege varianta imprumutului cu asigurare, al carui cost este de 1.9% peste Robor la 3 luni. Banca a majorat si in cazul acestui imprumut dobanda cu 0.26%.

Pentru creditele de nevoi personale fara ipoteca, marja de dobanda este situata intre 5.25% si 12%, in functie de indeplinirea unor conditii impuse de banca, cum ar fi virarea salariului prin ING Bank, perioada creditului sau alegerea unui imprumut cu asigurare de viata atasata, la care se adauga indicele Robor la 3 luni.

In cazul creditelor de consum perioada maxima nu poate depasi 5 ani, iar pentru imprumutul fara garantii suma maxima este de 60.000 lei.

De la inceputul anului 2013, ING Bank a eliminat din oferta creditele in euro, clientii bancii pot sa se imprumute doar in lei.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite