• Home
  • Credite
  • ING a marit dobanzile la credite ipotecare in euro cu 0.6 procente
ING a marit dobanzile la credite ipotecare in euro cu 0.6 procente
6 Iunie 2012
Banca a compensat scaderea puternica a dobanzi Euribor din acest an cu o crestere a marjei de dobanda la credite ipotecare

Pentru un credit ipotecar in euro, marja de dobanda a ajuns la 4.85%, la care se adauga media din ultima luna a dobanzii Euribor la 12 luni. Acelasi credit in moneda nationala presupune o marja de 1.9% plus Robor la 3 luni.

Marjele sunt disponibile pentru acei clienti care incheie o asigurare de viata pe toata perioada de acordare a imprumutului, care poate ajunge si la 30 de ani.

In cazul imprumutului de nevoi personale cu ipoteca, marja de dobanda este acum de 5.6%, iar perioada de acordare este limitata la 5 ani.

Avansul minim este de 25% la creditele in euro si de 15% la cele in lei. Pe langa dobanda, ING Bank solicita plata unui comision de analiza de 215 lei, plus un comision de acordare in valoare de 1 procent din valoarea imprumutului acordat.

Clientii pot obtine un credit ipotecar in valoare de pana la 250.000 euro sau 900.000 lei, in functie de venituri si garantiile prezentate.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite