• Home
  • Credite
  • Garanti introduce in oferta credite cu dobanda fixa
Garanti introduce in oferta credite cu dobanda fixa
23 Mai 2012
Banca ofera clientilor care doresc credite pentru nevoi personale posibilitatea de a alege intre credit cu dobanda fixa sau variabila

In cazul imprumutului pentru satisfacerea unor nevoi personale nenominalizate, Garanti Bank ofera acum posibilitatea clientilor de a alege tipul de dobanda, creditul este oferit doar in moneda nationala.

Pentru un credit nevoi personale in lei cu dobanda fixa clientul plateste o dobanda de 10.44%, fixa pe intreaga perioada de creditare, care poate ajunge la 5 ani. Daca se alege varianta cu dobanda variabila, aceasta este de 5.37% peste Robor la 6 luni sau de 4.71% peste Robor la 6 luni, daca clientul isi vireaza salariul prin banca sau este cadru didactic.

Pe langa dobanda, banca solicita un comision de analiza de 200 lei si un comision lunar de administrare de 0.2%. Suma maxima poate ajunge la 60.000 lei, in timp ce in cazul refinantarii de credite acordate inainte de 31 noiembrie 2011 perioada poate ajunge la 10 ani.

Garanti a micsorat rata dobanzi la credite ipotecare, aceasta este de 4.89% peste Euribor la 6 luni sau de 4.58% peste Euribor, daca clientul isi vireaza venitul prin banca. In plus clientul mai plateste un comision de 600 lei plus unul lunar de administrare de 0.05%. Pentru achizitia de locuinte avansul este de minim 15% la imprumutul in lei si de 25% la euro.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite