• Home
  • Credite
  • Garanti Bank vinde credite imobiliare in lei cu marja de 2.22% peste ROBOR
Garanti Bank vinde credite imobiliare in lei cu marja de 2.22% peste ROBOR
8 Iulie 2011
Banca a redus marja de dobanda cu peste 0.5% la imprumutul in lei si a pastrat neschimbate marjele de dobanda la cele in valuta.

Astfel, pentru un credit imobiliar in lei clientii platesc o dobanda de 2.2% peste Robor la 6 Luni, valoarea totala a ratei dobanzii fiind de 8.46%. Dobanda interbancara Robor la 6 Luni, este modificata de banca de 2 ori pe an, la inceputul lunilor februarie si august.

Nivelul dobanzii interbancare luat in considerare este cel actualizat in luna februarie de 6.24%, iar nivelul actual al dobanzii Robor la 6 Luni este de 6.37%.

Banca nu percepe comision de analiza a dosarului de credit, insa pe langa dobanda, clientii trebuie sa plateasca un comision de administrare lunar de 0.1% aplicat la soldul creditului.

Clientii care isi vireaza sau accepta sa vireze salariul intr-un cont la Garanti Bank, beneficiaza de o reducere a ratei dobanzi de 0.3% la credite in lei si euro. Nivelul actual al dobanzii pentru acesti clienti este de 8.16% pentru lei si de 5.31% la creditele imobiliare in euro.

Banca ofera dobanzi preferentiale si clientilor care doresc sa acceseze un credit de nevoi personale cu ipoteca sau negarantat.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara credite Imobiliare / Ipotecare


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite