• Home
  • Credite
  • Garanti Bank stimuleaza vanzarea de credite de nevoi personale prin cadouri
Garanti Bank stimuleaza vanzarea de credite de nevoi personale prin cadouri
4 Martie 2012
Orice credit de nevoi personale acordat pana in data de 11 mai 2012, aduce clientilor un cadou in functie de suma imprumutului

Astfel, clientii care acceseaza credite de nevoi personale cu o valoare mai mica sau egala de 20000 lei primesc un toaster, cei care iau un imprumut negarantat de pana la 50000 lei inclusiv, primesc un fier de calcat, iar un aspirator este acordat la credite de pana in 100000 lei. Un credit de nevoi personale mai mare de 100000 lei, vine la pachet cu un cuptor cu microunde.

Pe langa aceste cadouri, banca ofera gratuit clientilor de credite de nevoi personale si o asigurare de protectie a venitului, care protejeaza clientul fata de pierderea involuntara a locului de munca sau de incapacitatea temporara de munca.

Rata dobanzii la lei este de 8.01% peste Robor 6M (6 luni), la care se adauga un comision lunar de 0.2%, aplicat la soldul creditului. Cei care isi vireaza venitul prin banca beneficiaza o dobanda redusa de 7.59% peste Robor, iar cadrele didactice au o oferta speciala din partea Garanti, o dobanda de 6.96% la lei plus Robor la 6 luni.

Garanti Bank a modificat recent oferta de credite la noile norme BNR, astfel ca la imprumuturile de nevoi personale perioada maxima de creditare este acum de 5 ani, fata de 10 ani la cele negarantate si 25 de ani la cele cu ipoteca, inainte de modificare.

In cazul refinantarilor de credite pentru nevoi personale, perioada poate ajunge la 10 ani sau 25 in cazul celor cu ipoteca, daca se refinanteaza doar imprumuturi acordate pana la 31 octombrie 2011.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite