• Home
  • Credite
  • Garanti Bank mareste masiv dobanda la credite
Garanti Bank mareste masiv dobanda la credite
16 Ianuarie 2012
Banca a modificat oferta de creditare pentru persoane fizice, la imprumutul in lei dar si pentru cel in euro

Cele mai mari cresteri ale dobanzii au fost inregistrate pentru credite de nevoi personale fara garantii. Cresterea a sarit de 3 procente la creditul in lei, efectul fiind amortizat de o reducere la jumatate a comisionului lunar de administrare.

Pentru imprumutul in lei, rata dobanzi este formata din marja bancii, care este fixa si are valoarea de 8.01% plus dobanda Robor la 6 luni, iar la creditul in euro, dobanda variabila este indexata in functie de evolutia Euribor la 6 luni si marja de 12.87%. Pe langa dobanda, clientii bancii platesc si un comision de administrare de 0.2%, aplicat la soldul creditului.

Cadrele didactice beneficiaza de un credit fara garantii special, cu dobanzi mai mici cu peste 1.2 procente fata de oferta standard. Suma maxima care poate fi accesata a fost redusa de la 30.000 euro la maxim 10.000 in cazul creditelor in valuta sau 60.000 lei.

Cei care doresc sa faca o investitie imobiliara, pot apela la un credit imobiliar, pentru care avansul solicitat este de minim 15%, iar rata dobanzii la imprumutul in euro este de 5.55% peste Euribor la 6 luni. Si pentru acest credit, aveti de platit un comision lunar aplicat la soldul creditului in valoare de 0.02%, iar comisionul de analiza este 0. Banca ofera gratuit clientilor de credite ipotecare o asigurarea de viata, pe intreaga perioada a creditului.

Garanti Bank nu are in oferta un produs destinat clientilor care doresc sa achizitioneze un imobil prin intermediul programului Prima Casa 4.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite