• Home
  • Credite
  • Documentatie simplificata pentru credite de nevoi personale
Documentatie simplificata pentru credite de nevoi personale
4 Aprilie 2012
BCR a lansat o campanie de promovare a imprumutului de nevoi personale fara garantii prin care clientii au nevoie doar de 3 documente

Clientii care doresc sa acceseze un credit de nevoi personale fara garantii de la BCR au nevoie doar de 3 acte pentru acordarea acestuia. Pentru venituri de natura salariala, este necesara prezentarea adeverintei de venit, a fisei fiscale si o factura de utilitati, in timp ce pensionarii au nevoie de un talon de pensie, decizie de pensionare si o factura de utilitati, plus documentul de identitate.

Dobanda pentru aceste credite pleaca de la 15.90%, la care se adauga o asigurare de viata oferita gratuit de catre banca.

Clientii care revin dupa maxim 5 zile de la data pre-evaluarii cu documentatia completa, primesc de la banca un bonus de 200 lei.

Campania este desfasurata de catre banca in perioada 1 aprilie - 31 mai 2012, iar clientii care opteaza si pentru un card de credit primesc un bonus de 50 lei.

Clientii care au un istoric bun cu banca, incaseaza salariul prin BCR si au avut un comportament bun de plata, pot accesa pana la 88.000 lei pe 5 ani.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite