• Home
  • Credite
  • Dobanzi mai mari la creditele de nevoi personale de la BCR
Dobanzi mai mari la creditele de nevoi personale de la BCR
21 Iunie 2011
Clientii care solicita credite de nevoi personale fara garantii in lei trebuie sa plateasca un comision de analiza de 150 lei si rate ale dobanzii majorate cu peste 1%

Pentru credite in lei fara garantii, banca solicita clientilor incepand cu 17 iunie 2011, plata unui comision de analiza dosar de 150 lei, inclus in valoarea creditului.

Oferta bancii de credite in moneda nationala este diferentiata in functie perioada de acordare a creditului, rata dobanzii creste pentru creditele acordate pe perioade mai lungi.
Astfel, pentru un credit acordat pe o perioada de pana la 48 de luni, dobanda fixa este 14.9% si ajunge la 15.86% pentru perioada maxima de 120 luni.

Clientii care au un istoric bun cu banca beneficiaza de dobanzi reduse cu pana la 1 punct procentual, iar suma maxima care poate fi accesata este de 20.000 euro. Clientii care nu au un istoric cu BCR, pot sa aplice pentru un credit in valoare de maxim 10.000 euro.

In cazul unui credit de nevoi personale acordat pe o perioada maxima de 10 ani in valoare de 15.000 lei cu dobanda fixa de 15.86%, rata lunara este de 250 lei, iar dobanda DAE de 17.38%.

BCR vinde credite de nevoi personale si in euro, la dobanzi fixe indiferent de perioada creditului si fara plata unui comision de analiza.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara credite de nevoi personale fara garantii


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite