• Home
  • Credite
  • Dobanda mai mica cu un procent la credite de nevoi personale de la ING Bank
Dobanda mai mica cu un procent la credite de nevoi personale de la ING Bank
8 Octombrie 2012
Banca a ieftinit dobanda pentru credite de nevoi personale cu asigurare cu un procent, in cazul clientilor care isi vireaza salariul prin banca.

Astfel, clientii care isi incaseaza in mod curent salariul prin ING Bank platesc o dobanda de 5 procente peste Robor la 3 luni, la credite de nevoi personale fara garantii in lei. Pe langa dobanda, mai exista un comision de analiza de 105 lei si unul de 1 procent din valoarea imprumutului acordat.

Pentru a beneficia de aceasta oferta, banca mai solicita si plata unui comision de asigurare de 0.029% din suma asigurata, care are valoarea de 101% din valoarea imprumutului.

Suma maxima este de 60.000 lei, in timp ce perioada de acordare eset limitata la 5 ani. In functie de istoricul relatiei cu ING Bank si de incheierea sau nu a asigurarii de viata cu banca, marja fixa se situeaza intre 5% si 12%.

Creditele de nevoi personale fara garantii sunt acordate doar in moneda nationala, pentru credite in euro sau cu valori mai mari, clientii pot apela la imprumuturi de nevoi personale cu ipoteca. Suma maxima in acest caz ajunge la 250.000 euro, insa perioada ramane neschimbata la 5 ani.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite