• Home
  • Credite
  • Dobanda la creditele ipotecare in euro creste cu aproape 1 procent
Dobanda la creditele ipotecare in euro creste cu aproape 1 procent
7 Februarie 2013
OTP Bank a urcat dobanda oferita la credite ipotecare in euro cu aproape un procent, peste valoarea de 7 procente.

In ultimii ani, OTP Bank a oferit clientilor posibilitatea de a se imprumuta la cele mai mici dobanzi din piata pentru creditele in euro, insa in ultimul an banca a majorat de cateva costurile pentru creditele ipotecare in euro, acestea trec acum de 7 procente.

Pentru creditul ipotecar de achizitie locuinta marja de dobanda este acum de 7.67% peste Euribor la 3 luni, si fara alte comisioane de analiza sau de administrare. Banca ofera celor care isi incaseaza venitul prin banca o dobanda mai mica cu 0.3% fata de varianta standard.

Oferirea de dobanzi reduse clientilor care decid sau isi vireaza venitul prin intermediul bancii a devenit o practica favorita printre bancheri pentru fidelizarea sau atragerea de noi clienti.

Pentru creditul ipotecar de nevoi personale, marja de dobanda la imprumutul in euro este de 7.84% peste Euribor 3M, perioada maxima de acordare este limitata la 5 ani. Perioada de acordare este mai mare de 5 ani doar pentru clientii care isi refinanteaza credite de la alte banci acordate inainte de 31 octombrie 2011.

Creditul ipotecar in lei este oferit cu o dobanda de 4.8% plus Robor la 3 luni, dobanda DAE in acest caz trece de 11 procente.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite