• Home
  • Credite
  • Dobanda la creditele de consum a coborat sub 10 procente
Dobanda la creditele de consum a coborat sub 10 procente
24 Septembrie 2013
Volksbank a redus cu aproape 5 procente dobanda la creditul de nevoi personale in lei cu dobanda fixa, dupa ce dobanzile interbancare au coborat la noi minime istorice.

Banca a redus dobanda de la 14.5% la 9.75%, pentru creditul de nevoi personale in lei cu dobanda fixa. Promotia bancii este valabila pana la finalul lunii octombrie 2013.

Dobanda oferita este fixa pe intreaga perioada de creditare, care poate ajunge la maxim 5 ani. Pe langa dobanda banca nu mai percepe nici un alt comision, rata lunara ramanand neschimbata, indeferent de fluctuatiile indicelui Robor.

Suma maxima care poate fi accesata fara garantii ajunge la 70.000 lei, iar varsta clientului trebuie sa fie mai mare de 21 de ani.

Compara dobanda la creditele de nevoi personale fara garantii oferite de bancile locale.

Pentru un credit in valoare de 10.000 lei acordat pe 5 ani, clientii vor plati la finalul contractului de credit 12.675 lei, iar dobanda DAE este de 10.19%. Rata lunara pentru acest credit este de 211 lei.

Volksbank ofera clientilor gratuit o asigurare de viata, plus un cont de economii fara comision de administrare si bonus de 5% din dobanda platita la credit, virata lunar in contul de economii.

In prezent dobanda medie la creditele de consum fara garantii 14.40%, in scadere fata de inceputul anului, pe fondul reducerii dobanzilor interbancare Robor, dar si a promotiilor derulate de catre bancile locale.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite