• Home
  • Credite
  • Dobanda Euribor si Robor scade dar marjele de dobanda la credite cresc
Dobanda Euribor si Robor scade dar marjele de dobanda la credite cresc
8 Aprilie 2012
ING Bank pastreaza aceeasi dobanda la credite prin cresterea marjelor de dobanda la creditele ipotecare in lei si euro

Banca a modificat marja de dobanda platita de clienti pentru un credit ipotecar cu 0.25% la euro si 0.4% la lei. Prin aceasta miscare, clientii care doresc sa acceseze un credit ipotecar la ING Bank, nu beneficiaza de avantajul reducerii dobanzi Euribor sau Robor din ultimele luni.

In cazul contractarii unui credit ipotecar cu asigurare de viata, dobanda este de 4.25% plus media dobanzi Euribor la 12 luni, din ultima luna sau in cazul imprumutului in moneda nationala, de 1.9% peste Robor la 3 luni.

Avansul minim solicitat de banca este de 25% pentru credite in euro si 15% la cele in lei. Suma maxima a imprumutului poate ajunge la 250.000 euro, in functie de garantiile prezentate si de venitul solicitantilor, gradul de indatorare acceptat de banca fiind de 40%.

Pentru credite de nevoi personale cu ipoteca, banca a aplicat aceeasi crestere la marjele de dobanda. Varianta in euro are o dobanda de 5% peste media dobanzi Euribor la 12 luni, din ultima luna, iar imprumutul poate fi contractat pe o perioada maxima de 5 ani.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite