• Home
  • Credite
  • Creditele imobiliare de la BCR nu mai sunt la promotie
Creditele imobiliare de la BCR nu mai sunt la promotie
19 Iulie 2011
Banca Comerciala Romana a majorat rata dobanzii la creditele imobiliare cu 0,5%, marire a dobanzii care a fost luata ca urmare a expirarii unei campanii promotionale.

Majorarea este valabila atat pentru creditele in lei cat si pentru cele in euro.

BCR va incepe din nou sa perceapa un cost privind analiza dosarului, de 1200 lei sau 290 euro pentru creditele in valuta.

Rata dobanzii la creditele imobiliare eliberate de catre BCR este stabilita in functie de istoricul clientului si de avansul cu care participa acesta. Astfel, un client care isi vireaza salariul in contul BCR si dispune de un avans de 25% plateste in primii 5 ani de zile o rata a dobanzii fixa de 10% iar in urmatorii ani o marja de 2,5% peste Robor la 6 Luni.

Pentru creditele in euro, rata dobanzii porneste de la 6,9% pentru primii 5 ani si ajunge la 4,4% peste Euribor, dupa aceasta perioada. Clientii de credite imobiliare care nu au un istoric cu banca, platesc dobanzi mai mari cu 0.5%, iar pentru cei care dispun de un avans mai mic de 25%, dobanda se majoreaza cu 0.2% sau 0.4% daca avansul se situeaza intre 15 si 20%.

In plus, banca solicita plata unui comision de administrare lunar diferentiat in functie de valoarea creditului, 105 lei pentru creditele mai mari de 200.000 lei sau 27 euro daca creditul imobiliar are o valoare mai mare de 50.000 euro.

Mai multe informatii / Legaturi utile: Compara credite Imobiliare / Ipotecare


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite