• Home
  • Credite
  • Credite ipotecare pentru modernizarea locuintei de la Banca Carpatica
Credite ipotecare pentru modernizarea locuintei de la Banca Carpatica
22 Iulie 2012
Banca isi diversifica oferta de credite prin lansarea unui imprumut pentru finantarea modernizarii locuintei garantat cu ipoteca

Suma maxima care poate fi acordata prin intermediul acestui imprumut este de 300.000 euro sau echivalent lei, pe o perioada extinsa de pana la 30 de ani. Avansul care trebuie platit este in functie de moneda acestuia, 15% pentru credite in lei si 25% pentru credite in euro.

In cazul variantei in lei, dobanda este de 4.28% peste indicele Robor la 3 luni. Pe langa dobanda, clientul nu mai plateste alte comisioane de acordare sau administrare lunara, singurul comision este cel aplicat pentru solicitari ulterioare acordarii imprumutului, care are o valoare fixa.

Un credit ipotecar pentru modernizarea locuintei poate fi acordat clientilor care doresc sa execute lucrari de modernizare, chiar si pentru acele lucrari care nu necesita autorizatie de constructie: aplicare gresie, faianta, parchet, zugraveli si vopsitorii interioare sau exterioare, reparatie garduri, terase, acoperisuri, inlocuire tamplarie si alte lucrari de acest tip.

Conform strategiei adoptate de Banca Comerciala Carpatica am cuprins in oferta noastra un nou produs, un credit pentru modernizare, util pentru proiectele personale. Asa cum ne-am obisnuit deja clientii, nici acest credit nu are atasate comisioane, iar dobanda este atractiva. Creditul se adreseaza unei nevoi specifice pe care o manifesta clientii nostri, fiind perfect adaptat pentru implementarea planului de modernizare gandit de client, afirma Doina Stavarescu, Director Directia Vanzari Persoane Fizice in cadrul Bancii Comerciale Carpatica.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite