• Home
  • Credite
  • Credite ipotecare mai scumpe la Banca Romaneasca
Credite ipotecare mai scumpe la Banca Romaneasca
8 Octombrie 2012
Pentru creditele ipotecare de achizitie locuinta, modernizare sau refinantare, marja de dobanda a fost majorata de catre banca

Cei care doresc sa acceseze un credit ipotecar pentru achizitie locuinta trebuie sa plateasca o dobanda de 5.75% peste Euribor la 3 luni sau 4% peste dobanda Robor la 3 luni, la creditele in lei.

Pe langa dobanda banca mai solicita si un comision de acordare in valoare de 500 euro sau 2200 lei. Suma maxima nu poate depasi valoarea de 300.000 euro sau 1.650.000 lei, iar perioada de acordare poate ajunge la 35 de ani, cu conditia ca la sfarsitul perioadei de creditare varsta sa nu depaseaca 70 de ani.

De conditii mai favorabile beneficiaza acei clienti care doresc sa cumpere un imobil in unul dintre imobilele finantate de catre banca. Dobanda este mai mica cu 0.25%, fiind de 5.5% peste Euribor la 3 luni, imprumutul nu se acorda si in moneda nationala.

In cazul creditului de refinantare dobanda este mai redusa cu 0.55 procente la euro si jumatate de procent pentru credite in lei.

Venitul minim pentru aceste credite este de 800 lei sau multiplu de 500 lei in cazul familiilor cu mai multi membri.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite