• Home
  • Credite
  • Credite ipotecare in lei cu dobanda fixa pe 3 ani de la UniCredit Tiriac Bank
Credite ipotecare in lei cu dobanda fixa pe 3 ani de la UniCredit Tiriac Bank
10 Aprilie 2012
Pentru a elimina riscul valutar asociat imprumutului in valuta, banca incurajeaza clientii sa acceseze credite in moneda nationala

UniCredit Tiriac Bank a lansat noi credite cu ipoteca in lei si dobanda fixa in primii 3 ani. Incepand cu al patrulea an, dobanda devine variabila si este calculata in functie de evolutia Robor 1M/3M/6M (la o luna, 3 luni sau 6 luni), plus marja fixa a bancii de 4 %, pentru un credit ipotecar.

La credite de nevoi personale cu ipoteca, marja bancii este de 5%, la care se adauga Robor 1M/3M/6M (la o luna, 3 luni sau 6 luni).

Banca ofera clientilor gratuit asigurarea de viata, daca valoarea imprumutului este mai mica de 150.000 euro, echivalent lei. Pe langa dobanda, clientul mai plateste evaluarea imobilului, taxele notariale, taxa de inscriere la AEGRM, asigurarea imobilului adus in garantie, comisionul de analiza si cel de administrare lunara a creditului.

Pentru un credit ipotecar de achizitie locuinta in valoare de 200.000 lei, acordat pe o perioada de 30 de ani, dobanda fixa in primii 3 ani este de 8.3%, apoi variabila de 8.56% formata din Robor la o luna si marja de 4%, iar rata lunara ajunge la 1.545 lei. Venitul mediu pe familie necesar pentru accesarea acestui credit este de 4.000 lei.

In plus, clientul mai plateste la acest imprumut, un comision de analiza de 1290 lei si un comision de administrare lunara de 0.05%, aplicat la soldul imprumutului. Suma totala de plata pana la sfarsitul perioadei de creditare este de 579.983 lei.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite