• Home
  • Credite
  • Credite ipotecare in lei cu dobanda fixa de 9.45% in primul an de la Banca Carpatica
Credite ipotecare in lei cu dobanda fixa de 9.45% in primul an de la Banca Carpatica
22 Februarie 2013
Banca a relansat promotia pentru credite ipotecare de achizitie locuinta, consum sau refinantare, prin care ofera clientilor o dobanda fixa in primul an, la creditele in moneda nationala.

Rata dobanzii pentru creditele ipotecare in lei este fixa in primul an si are valoarea de 9.45%, dupa care este variabila, in functie de evolutia indicelui Robor 6M plus marja fixa a bancii.

Marja de dobanda este de 3.83% pentru creditul Casa 9 de achizitie locuinta, 4.28% pentru creditul de refinantare cu ipoteca OneSmart, si de 4.7% in cazul imprumutului de nevoi personale cu ipoteca Prosper.

Banca Carpatica nu percepe alte comisioane de analiza sau de administrare, dobanda reprezinta singurul cost pentru creditele ipotecare.

Promotia se desfasoara in perioada 18 februarie - 19 mai 2013, si nu se aplica clientilor care beneficiaza deja de credite de tip OneSmart cu ipoteca, Prosper sau Casa9 acordate de Banca Carpatica.

Suma maxima pentru un credit de refinantare sau de nevoi personale cu ipoteca poate ajunge la 300.000 euro, in functie de veniturile clientului si de garantiile prezentate. In cazul creditului Prosper, perioada de acordare este de maxim 5 ani. Avansul minim solicitat la achizitia unei locuinte prin intermediul creditului ipotecar Casa 9 este de 15 procente.

Banca ofera clientilor care depun cereri in perioada promotiei acoperirea a 600 lei din costul evaluarii imobilului adus in garantie. Tot in aceasta perioada puteti beneficia de o reducere de 3 procente fata de dobanda standard in cazul contractarii unui card de credit MasterCard wwShopping.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite