• Home
  • Credite
  • Credite ipotecare fara taxa de evaluare si asigurare gratuita
Credite ipotecare fara taxa de evaluare si asigurare gratuita
22 August 2012
Banca Carpatica ofera clientilor care solicita credite ipotecare, asigurarea locuintei gratuit pentru primul an si scutire de la plata evaluarii locuintei aduse in garantie

Pana la finalul lunii septembrie 2012, Banca Carpatica ofera aceste facilitati pentru credite ipotecare pentru achizitie locuinta Casa9 si credite de refinantare cu ipoteca imobiliara OneSmart.

Pentru a beneficia de oferta bancii, clientii trebuie sa prezinte polita de asigurare, insotita de dovada efectuarii platii si raportul de evaluare, in termen de maxim 5 zile de la data acordarii imprumutului. Banca ramburseaza contravaloarea acestor cheltuieli in contul curent al clientului.

Promotia bancii se desfasoara in perioada 20 august si 28 septembrie 2012, si este valabila doar pentru solicitarile de credite din aceasta perioada.

Pentru un credit ipotecar Casa9 dobanda este de 6% peste Euribor la 6 luni, in timp ce in cazul variantei in lei marja bancii este de 3.83% peste Robor la 6 luni. Dobanda reprezinta singurul cost pentru aceste credite.

Creditul OneSmart de refinantare cu ipoteca imobiliara are o dobanda de 6.67% peste Euribor la 6 luni sau 4.28% peste Robor la 6 luni, pentru varianta in lei.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite