• Home
  • Credite
  • Credite de nevoi personale mai scumpe de la Banca Transilvania
Credite de nevoi personale mai scumpe de la Banca Transilvania
13 Septembrie 2012
Banca a majorat cu 1.5 procente dobanda pentru creditele de nevoi personale fara garantii cu dobanda fixa si cu 1 procent marja fixa la cele cu dobanda variabila

Dupa ce a oferit clientilor care aveau nevoie de o suma de bani fara justificarea folosirii acesteia o dobanda atractiva de doar 10 procente la lei, Banca Transilvania a majorat dobanda cu 1.5 procente.

Astfel, clientii care acceseaza acum un credit nevoi personale de la Banca Transilvania cu dobanda fixa pe intreaga perioada de creditare primesc o dobanda de 11.5%, daca isi vireaza si salariul in contul bancii.

Dobanda pentru cei care nu isi incaseaza salariul prin banca este mai mare cu jumatate de procent, la 12%. Pe langa dobanda, banca nu percepe alte comisioane de analiza sau administrare.

In continuare oferta Bancii Transilvania este una dintre cele mai ieftine din piata, asa cum se poate vedea utilizand comparatorul de credite nevoi personale de pe moneycenter.ro.

Clientii care nu doresc un credit cu dobanda fixa pot sa apeleze la varianta bancii cu dobanda variabila, la care dobanda este de 7.75% peste Robor la 6 luni sau 7.45% peste Robor la 6 luni, daca este virat salariul prin Banca Transilvania.

Suma maxima care poate fi imprumutata este de 20.000 euro, in functie de veniturile clientului, iar perioada nu poate depasi 5 ani.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite