• Home
  • Credite
  • Credite de nevoi personale mai ieftine cu pana la 2 procente
Credite de nevoi personale mai ieftine cu pana la 2 procente
16 Iulie 2012
BCR a redus dobanda pentru credite de nevoi personale cu pana la 2 procente, rata dobanzii pleaca acum de la 13.5% procente

Astfel, incepand cu finalul saptamanii trecute, rata dobanzi pentru credite nevoi personale in lei nou acordate incepe de la 13.5%, aceasta este fixa pentru intreaga perioada de creditare. Banca incearca astfel sa atraga clientii cu o oferta tentanta, in conditiile in care dobanda solicitata la aceste credite a scazut in acest an, si se apropie de 10 procente.

Clientii care isi refinanteaza creditele de la alte banci sau isi incaseaza salariul intr-un cont curent deschis la BCR, nu platesc comisionul de analiza a dosarului de credit, in valoare de 250 lei.

Banca ofera gratuit asigurarea de viata pentru intreaga perioada a imprumutului, iar clientii care doresc pot achizitiona si asigurarea de somaj, prin care banca plateste pana la 24 rate lunare, daca clientul intra in somaj.

Suma maxima a imprumutului de nevoi personale este de 44.000 lei, sau 88.000 lei in cazul refinantarii de credite de la alte banci sau a clientilor care isi incaseaza salariul prin BCR.

Pe langa dobanda, clientii mai platesc lunar si un comision de administrare de 5 lei. Documentatia ceruta de banca pentru aprobarea creditului este una simplificata, fiind solicitate doar 3 acte, respectiv fisa fiscala aferenta anului precedent, adeverinta de salariu si o factura de utilitati.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite