• Home
  • Credite
  • Credite de nevoi personale fara comisioane de la BCR
Credite de nevoi personale fara comisioane de la BCR
1 Octombrie 2012
Pana la finalul anului 2012, clientii BCR care acceseaza credite de nevoi personale fara garantii nu mai platesc comisioane de analiza sau administrare

Banca a lansat o promotie menita sa revigoreze vanzarile de credite de nevoi personale, mai ales in conditiile in care romanii au nevoie de mai multi bani pe sfarsit de an, pentru acoperirea cheltuielilor.

Dobanda reprezinta singurul cost care este platit de client pentru un imprumut de nevoi personale fara garantii, aceasta pleaca de la 12.9% si poate ajunge la 19.9%, in functie de anumite conditii de eligibilitate stabilite de BCR. Pentru a beneficia de o dobanda mai mica trebuie sa incasati salariul intr-un cont curent la BCR, sa aveti un comportament bun de plata, dar si de continuitatea si vechimea in munca.

Banca ofera gratuit tuturor solicitantilor de credite pentru nevoi personale asigurarea de viata pe intreaga perioada de creditare. Perioada de acordare a imprumutului este de maximum 5 ani, si poate ajunge la 10 ani in cazul refinantarilor de credite acordate inainte de 31 octombrie 2011.

Pentru o procesare mai rapida a solicitarilor de credite, BCR solicita numai 3 acte: adeverinta de salariu, fisa fiscala si factura de utilitati pentru venituri din salarii sau talon de pensie, decizie de pensionare si factura de utilitati pentru venituri din pensii.

Cu aceleasi documente, clientii bancii pot obtine si un card de credit BCR, pentru care primesc un bonus de 50 de lei, daca efectueaza minim 2 tranzactii la POS, in prima luna de la achizitionarea cardului de credit.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite