• Home
  • Credite
  • Credite de nevoi personale cu doar 3 acte
Credite de nevoi personale cu doar 3 acte
10 Aprilie 2013
BCR acorda credite de nevoi personale in lei, cu dobanzi incepand de la 13.5%, cu doar 3 acte si sansa de a-ti castiga inapoi creditul.

Clientii bancii pot accesa un imprumut de nevoi personale in lei si fara garantii, prezentand la banca doar 3 acte: adeverinta de salariu, fisa fiscala/formular BCR si o factura la utilitati. Pentru pensionari, banca solicita decizia de pensionaredefinitiva, talonul de pensie si o factura de utilitati.

Pentru atragerea clientilor, BCR a lansat o promotie prin care ofera acestora posibilitatea de a castiga inapoi creditul, in cadrul tragerilor la sorti saptamanale. Promotia se desfasoara in intervalul 08 aprilie - 24 mai 2013, perioada in care banca ofera 7 premii egale cu valoarea imprumutului Divers BCR, prin tragere la sorti.

Eligibili pentru tragerea la sorti sunt clientii care contracteaza un credit Divers BCR si un card de credit. De asemenea, BCR va acorda clientilor care iau un credit de nevoi personale cu ipoteca 7 premii acordate prin tragere la sorti in valoare de 5.000 lei. Banii vor fi acordati in contul curent al clientului, tragerea la sorti urmand sa aiba loc pe 5 august 2013.

"Este o prioritate pentru noi imbunatatirea relatiei cu clientii nostri, astfel continuam optimizarea procesului de acordare de credite. Ne-am concentrat pe simplificare si dupa aplicarea noilor prevederi privind fisa fiscala, documentele solicitate clientilor raman in continuare 3. Totodata, nu percepem comision de analiza clientilor nostri care fie isi vireaza sau aleg acum sa isi vireze salariile sau pensiile la noi. Speram sa ne ridicam la nivelul aşteptarilor clientilor nostri in perioada urmatoare, finantand diversele lor nevoi: amenajari/remobilari in casa, cheltuieli specifice sarbatorilor de Paste sau neprevazute, precum si reducerea obligatiilor lunare de plata prin refinantarea creditelor etc.", a declarat Roxana Cristea, Sef Departament Credite Negarantate, BCR.

Detaliile acestei promotii si regulamentul campaniei sunt disponibile gratuit in unitatile BCR si pe site-ul bancii.

Pentru a participa la promotie clientii trebuie sa achizitioneze si un card de credit de la BCR, care are o perioada de gratie de pana la 53 de zile cu dobanza zero, si reduceri de pana la 30% la platile efectuate la comerciantii parteneri.


Ai nevoie de bani?

Compara peste 600 de credite imobiliare, ipotecare, nevoi personale

Valoare imprumut
Perioada creditului
Destinatia creditului

Alte stiri din categoria Credite